Geen producten in de winkelwagen.

VOOR VRAGEN & INITIATIEVEN

PERSVOORLICHTER

06 57 88 56 60

Geef veur de verkeerde zeekte

Zakelijke donatie

Met een zakelijke donatie aan Twente Tegen Kanker laat jij als bedrijf zien dat je maatschappelijk betrokken bent. Zakelijke giften met fiscaal voordeel wordt ook wel ‘periodieke gift’ genoemd. Met een periodieke gift draagt jij minimaal vijf jaar financieel een warm hart toe aan Stichting Twente Tegen Kanker.

Het is daarbij goed om te weten dat je de zakelijke giften bij de belasting kunt aftrekken, als deze aan een aantal voorwaarden voldoen.

Periodieke gift is als deze aan onderstaande 3 voorwaarden voldoet:
  • Jij geeft jaarlijks hetzelfde bedrag aan de stichting. Wel mag jij zelf weten of jouw jaarlijkse gift in 1 keer of in meer keren betaalt.
  • Jij betaalt het bedrag 5 jaar achter elkaar. Langer mag ook!
  • Jij hebt vastgelegd wanneer jouw jaarlijkse gift stopt, bijvoorbeeld na 5 jaar. Overlijd jij vóór die termijn afloopt, dan zal de jaarlijkse gift stoppen bij het overlijden.
Periodieke gift mag jij volledig aftrekken als jij aan onderstaande 3 voorwaarden voldoet:
  • Jouw gift gaat naar een ANBI (algemeen nut beogende instelling) stichting. Uiteraard voldoet onze stichting hieraan!
  • Jouw periodieke gift is vastgelegd in een overeenkomst met onze stichting. Deze overeenkomst stelling wij voor jouw op!
  • Jij krijgt niets in ruil voor uw periodieke gift. 

Wil jij weten of de fiscale voordelen ook voor jouw gelden? Kijk dan bij de belastingdienst en neem vervolgens contact met ons op, zodat wij samen een overeenkomst kunnen opstellen.

euros-klein