Geen producten in de winkelwagen.

VOOR VRAGEN & INITIATIEVEN

PERSVOORLICHTER

06 57 88 56 60

Blijf op de hoogte van Twente Tegen Kanker

  Kànk oe wat vroang?

  Hier vind je direct antwoord

  De meest gestelde vragen en antwoorden vind je hier.
  Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom niet om ons een e-mail te sturen.

  Waar wordt het geld aan besteed?

  Jouw geld komt ten goede van kankerpatiënten in Twente. Stichting Twente Tegen Kanker geeft zowel individuele of collectieve financiële steun.

  Individuele steun is voor kankerpatiënten, die door de ziekte, financieel zwaar zijn getroffen. Wij vinden het belangrijker, dat jij ons vertelt wat JIJ nodig hebt voor kwaliteit van leven? Wij ondersteunen dan in de kosten die niet door (zorg)verzekeraars en/of overheid worden vergoed denk aan haarwerk, (oncologie)fysiotherapie, reiskosten of gewoon een dagje uit met partner en/of kind(eren).

  Collectieve steun is voor kanker/oncologie gerelateerde projecten zoals bijvoorbeeld voorzieningen in Twentse ziekenhuizen waardoor de behandeling van Twentse kankerpatiënt veraangenaamd wordt.

  Hebben jullie een ANBI status?

  Ja! Wij hebben een officiële ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status. Hiermee kun jij fiscaal voordeel hebben met je belastingaangifte, voor meer informatie ga naar de website van de belastingdienst.

  Ik heb contant geld ingezameld, hoe kan ik dit storten?

  Wat goed van jou en dat is uiteraard heel fijn om te horen dat jij ons steunt met eigen actie.  Stuur een e-mail naar info@twentetegenkanker.nl en vermeld duidelijk je naam en telefoonnummer. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

  Kan ik vanuit mijn bedijf ook helpen?

  Absoluut kunnen bedrijven ons ook helpen. Naast financiële hulp hebben wij ook andere hulp en ondersteuning nodig. Onder het genot van een kop koffie ontstaan vaak hele mooie ideeën en samenwerkingen. Dus aarzel niet, stuur ons een email of vul het contactformulier in en vermeld daarin alle gegevens.  Wij zullen dan zo snel  mogelijk contact met jou opnemen.

  Ik wil jullie graag helpen, hoe meld ik mijzelf aan?

  Fantastisch dat jij dit initiatief wilt ondersteunen. Stuur een e-mail naar info@twentetegenkanker.nl of vul het contactformulier in en vermeld je naam, telefoonnummer en vertel iets over hoe en waarmee je ons wilt helpen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

  Hoe kan ik individuele subsidie aanvragen?

  Voorlopig kan individuele subsidie aanvraag alleen per e-mail worden ingediend. Binnenkort zal er een speciale pagina op onze website komen te staan met volledige invulformulier.

  Voor nu, vertel ons vooral wat JIJ van ons nodig hebt en wat wij eventueel voor jou kunnen betekenen voor kwaliteit van jouw leven. Daarnaast willen wij ook alvast een aantal dingen van jou weten: 

  • Jouw doel
  • Motivatie
  • Volledige naam en adres gegevens
  • Benodigde subsidie  (indien bekend)
  • Recente IB-60 verklaring 

  Alle aanvragen worden uiteraard dicreet behandeld.

  Hoe kan ik collectieve subsidie aanvragen?

  Voorlopig kan collectieve subsidie aanvraag alleen per e-mail worden ingediend. Binnenkort zal er een speciale pagina op onze website komen te staan met volledige invulformulier.

  Wat hebben wij in ieder geval voor deze aanvraag nodig:

  • Beoogd doel
  • Motivatie
  • Benodigde bedrag subsidie aanvraag
  • Volledige projectgegevens en plan