Geen producten in de winkelwagen.

VOOR VRAGEN & INITIATIEVEN

PERSVOORLICHTER

06 57 88 56 60

Geef veur de verkeerde zeekte

Leer ermee omgaan!

Schoolprojecten combineren met het ondersteunen van maatschappelijke goed doel in Twente is een uitstekende startpunt om leerlingen te laten ontplooien. 

Ook leerlingen komen in aanraking met kanker! Voor sommige is het bij start van project een gevoelig onderwerp maar zodra het project vordert worden ze opener en uiteindelijk zijn ze gemotiveerder maar vooral trotser op het eindresultaat dan ooit tevoren. Hierdoor slaan wij maar liefst 4 vliegen in 1 klap!

Hoe kunnen leerlingen ons helpen?

Er zijn heel veel mogelijkheden denkbaar waarbij een school of leerling iets voor Twente Tegen Kanker kan betekenen. Bijvoorbeeld het ontwerpen en maken van producten in kleine oplage die vervolgens worden aangeboden in onze webshop. Maar ook promotie, marketing en journalistieke opleidingen hebben veel kennis en mogelijkheden om Twente Tegen Kanker te versterken.

Zijn er projecten of ideeën, leg het ons voor en wellicht kunnen wij elkaar versterken. Stuur ons alvast een e-mail met jouw idee, wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Pius-boot2
Pius X Almelo bouwt aan Tukkervlet