Geen producten in de winkelwagen.

VOOR VRAGEN & INITIATIEVEN

PERSVOORLICHTER

06 57 88 56 60

Bin ie niësgierig?

In de media

"Voor Klaas, Kirsten.."

26 September 2022 – Tubantia

Het miezert hardnekkig en onafgebroken. Sportschoenen klappen op het asfalt. Kilometers rijgen zich aaneen, terwijl Twente voorbijtrekt. Zij loopt voor haar moeder. Hij voor zijn zus. Zij voor haar neefje van 2,5 ..

"Rennen tegen kanker"

7 September 2022 – Tubantia

Een jaar na haar overlijden komt het er alsnog van, een estafetterun tegen kanker. Zonder Angélique maar met ruim 70 lopers uit 24 plaatsen in Twente.

"Angélique laat een mooie stichting na"

27 September 2021 – Tubantia

Ze wist al enige tijd dat het einde naderde. Dat weerhield haar er niet van zich volop in te zetten voor de stichting Twente tegen kanker, die ze begin dit jaar oprichtte.

"Ik heb een mooi leven gehad. Het is goed zo!"

25 September 2021 – Borne Boeit

Afgelopen vrijdag is Angélique Koedijk overleden. De anders zo energieke 53-jarige Bornse kon het gevecht tegen haar ziekte niet winnen. Het tóch daarin berusten, zag ze dan maar als haar laatste overwinning. 

"Mega bedrag"

30 Juni 2021 – De week van Borne

Leerlingen van basisschool De Wheele zijn de afgelopen twee weken erg druk geweest met het inzamelen van geld voor Stichting
Twente tegen Kanker.

"Vliegende start"

21 Maart 2021 – De week van Borne

Sinds de oprichting van Twente tegen Kanker zijn er mooie stappen gemaakt en bouwt de stichting met vijf bevlogen en ervaren bestuursleden, nu verder aan haar netwerk van experts en donateurs.

"Succes van Charity Show"

28 Maart 2021 – Goedemorgen Overijssel | RTV OOST

Het weergaloze succes van Charity Show afgelopen zaterdag 27 maart wordt dunnetjes overgedaan op 8Mei en dan maken wij de finale eindstand bekend.

"Charity Bingo"

18 Maart 2021 – Goedemorgen Overijssel | RTV OOST

Oene Loonstra presenteerde vandaag Goede morgen Overijssel en belde live in de radio-uitzending met Angélique over de Charity Bingo op zaterdag 27 maart 2021

"Akom Ankla helpt "

2 Maart 2021 – de Glimlach Oldenzaal

AKOM Ankla uit Oldenzaal kun je oprecht als een NOABER beschouwen. Nadat zij hoorden over Stichting Twente tegen Kanker, hebben zij een grote arm over onze schouders geslagen. 

Lees het volledige artikel in de Glimlach van Oldenzaal.

"De week van ... "

1 Maart 2021 – Heinink Media “De week van…”

Heinink Media bied in diverse lokale kranten, beter bekend als “De week van …” aandacht voor Stichting Twente tegen Kanker.

o.a.
De week van Hellendoorn en Nijverdal
De week van Rijssen
De week van Borne

"Gebaat bij maatwerk"

23 Februari 2021 – Tubantia

Na een gezellige ochtend bij Agélique aan de eettafel en met een heerlijke bak koffie. Ging journalist Alice Plekkenpol van Twense Courant Tubantia met een hoofd bomvol informatie terug naar kantoor. Met als resultaat…. een pagina groot interview. CHAPO!

"Wij zijn een stichting rijker"

23 Februari 2021 – Twente wordt wakker | TwenteFM

Bij TwenteFM was het nieuws ook niet onopgemerkt gebleven. Twente is een stichting rijker en daar wilde Wim van Laar uiteraard meer over weten. Wat doe je dan? Precies….je belt op de vroege ochtend met Angélique… luister maar naar het interview!

"Een ras optimist"

22 Februari 2021 – Sarah! | RTV OOST

Sarah van het gelijknamig programma Sarah! op radio Oost belde vandaag met Angélique KoedijkEen warmhartig interview met een kleine brok in de keel voor de luisteraars…luister maar zelf! 

"Grijp die kans, ..."

18 Februari 2021 – Borne Boeit

Ze kreeg de boodschap: ‘Ga nog maar genieten van de tijd die je rest’. “Een horror scenario. Op dat moment gaat er van alles door je heen”, vertelt de 53-jarige Bornse. De mensen die Angélique kennen, weten echter dat ze niet snel bij de pakken neerzit, maar juist op dat soort momenten terugvecht. Dat doet ze ook nu. Komende zaterdag lanceert ze de Stichting Twente tegen Kanker, een stichting die de Tukkers moet mobiliseren alles in het werk te stellen haar lotgenoten….

"Ik was nog niet klaar"

16 Juni 2020 – Tubantia

Onvermoeid en vol passie. Wie Angélique Koedijk wel eens heeft gesproken, zal het beamen. Coördinator bij het Passend Voetbal, organisator van feesten en directrice van een groot bedrijf. „Niet te remmen”, zegt ze zelf. Toch moest die rem er wel op toen ze vorig jaar eierstokkanker kreeg. „De dood stond ineens dichterbij dan het leven”….