Geen producten in de winkelwagen.

VOOR VRAGEN & INITIATIEVEN

PERSVOORLICHTER

06 57 88 56 60

Gef veur de verkeerde zeekte

Word ons MOATJE!

Draag bij aan kwaliteit van leven en de nazorg van (ex-) kankerpatiënten in Twente. Geef financiële steun aan stichting Twente tegen Kanker middels eenmalige donatie met bedrag naar keuze.

Geef wat je kunt missen ...

Scan onze QR code of druk op de DONEER NU knop om een iDEAL donatie via Rabobank betaallink te doen. Het principe werkt op hetzelfde manier als een Tikkie! Jij bent uiteraard vrij om jouw eigen donatie bedrag te bepalen. Wel vragen wij jou om een bedrag hoger dan €2 in te vullen.

Druk op de DONEER NU knop om rechtstreeks een iDEAL donatie via Rabobank betaallink te doen. Het principe werkt op hetzelfde manier als een Tikkie! Jij bent uiteraard vrij om jouw eigen donatie bedrag te bepalen. Wel vragen wij jou om een bedrag hoger dan €2 in te vullen.

Kan ik ook rechtstreeks doneren? 

Jazeker, jij kunt ook doneren middels een overschrijving via bankrekeningnummer NL34 RABO 0364 906 847 t.n.v. Stichting Twente tegen Kanker.

Wil jij niet financieel steunen, maar heb jij een ander fantastisch idee om ons te helpen? Wij zijn blij met elk initiatief dus schroom niet om contact met ons op te nemen.

Meer weten over doneren?

Wil jij bijvoorbeeld periodieke giften in geld of natura doen? Vul het contactformulier in of stuur een email naar sponsoring@twentetegenkanker.nl met daarin jouw plan en persoonlijke gegevens. Wij nemen contact op met jou!

SCAN QR OF
KLIK OP DONEER KNOP
TWENTE TEGEN KANKER COURANT

Blijf op de hoogte van ons!

Meld je aan aan voor onze nieuwsbrief, dan blijf jij op de hoogte van o.a. acties, opbrengsten en bijzondere projecten.