Geen producten in de winkelwagen.

VOOR VRAGEN & INITIATIEVEN

PERSVOORLICHTER

06 57 88 56 60

Zestig van Texel

€8,191 van €8,000 opgehaald

Na jaren bezig te zijn met hardlopen lijkt het me een geweldige uitdaging om de grens te verleggen en de zestig van Texel te gaan lopen.

Een fantastische loop die jaren geleden door ultraloper Jan Knippenberg in het leven is geroepen. Als groot fan van dit prachtige eiland is het geweldig om 27 maart aan de start te staan van deze magische afstand. Aangezien dit voor mij een persoonlijke uitdaging is, heb ik nagedacht om dit te combineren met een goed doel.

 Ik ben een groot fan van dit prachtige eiland Texel.

Hubert Klein Haarhuis

Een goede kennis en oprichtster Angélique Koedijk van Stichting Twente tegen Kanker is onlangs overleden aan deze ernstige ziekte. Velen patiënten met de diagnose kanker hebben ook grote uitdagingen in hun leven door de ziekte.

De stichting ondersteund projecten gerelateerd aan deze ziekte, een project wat nu loopt is het mogelijk maken van een ontmoetings- en ontspanningstuin binnen het oncologisch centrum van het ziekenhuis ZGT in Hengelo. Een mooi doel waar ik geen nee tegen kan zeggen en volledig steun.

Hier wil ik doormiddel van deze actie een steentje aan bijdragen. Doormiddel van uw gift steunt u de stichting om dit mogelijk te maken.

Alvast bedankt.

Sportieve groet,
Hubert Klein Haarhuis

Dit zijn mijn shirt sponsoren!

Dit zijn mijn donateurs …

Robert Hegeman

29 maart 2022

Respect, Huub! Mooi doel en gebaar!

Gedoneerd bedrag
€10.00

Matthijs en Femke Donker

27 maart 2022

Heel veel succes!

Gedoneerd bedrag
€10.00

30 Maart 2022 UPDATE!! Deze geldinzamelactie is gesloten met een fantastisch eindbedrag €8.191,00

Iedereen die mij heeft gesteund,
onmeunig bedankt!!!

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €25.00