Geen producten in de winkelwagen.

VOOR VRAGEN & INITIATIEVEN

PERSVOORLICHTER

06 57 88 56 60

Wandelvierdaagse Toscane

Mijn vriendin Chantal en ik, letterlijk vriendinnetjes voor het leven!

Toen ik geboren werd woonde Chantal met haar ouders naast mij. Zo groeiden we samen op. Gingen samen naar school, op vakantie, naar dansles. We werden zelfs collega’s bij Carint. Later wel allebei op een andere locatie en functie.

Ons hele leven bleven we beste vriendinnen. Hadden lol, maar stonden elkaar ook bij in lastige tijden. En dan vooral zij mij. Chantal was altijd de rustige van ons twee. Lief, belangstellend en nooit op de voorgrond. Chantal was geen klager. Op zich een hele goede eigenschap natuurlijk. Maar helaas, doordat ze zo weinig klaagde, is er veel te laat ontdekt dat ze uitgezaaide darmkanker had. Nadat ze de diagnose kreeg is ze niet meer aanspreekbaar geweest. 4 dagen daarna is ze in ons bijzijn overleden. Ze was nog maar 52…

Het is nu een half jaar geleden en nog steeds onwerkelijk. Frustrerend ook vooral, omdat ik niets heb kunnen doen.

Omdat ik niet wil blijven hangen in de onmacht, en de zinloosheid van haar overlijden wil ombuigen naar iets positiefs, heb ik besloten dat ik geld in wil zamelen voor de Stichting Twente tegen Kanker.

Borne is een groot dorp, maar goed en slecht nieuws wordt nog altijd snel verspreid. Zo hoorde ik destijds van de ziekte van Angelique, die ik ken via de basisschooltijd van mijn dochter. Ik ben haar en haar stichting gaan volgen op social media. Vol bewondering voor de kracht die ze uitstraalt en hoe ze zich, ondanks haar eigen ziekteproces, zo inzet voor anderen. Het voorbeeld voor mij om aan iets vreselijks toch een positieve en zinvolle invulling te geven!

Chantal vertelde vaak over de vakanties vroeger, als kind, in Italië.

Van 29 september t/m 3 oktober vindt in Toscane een vierdaags wandel evenement plaats. Met de gedachte aan Chantal wil ik deze vierdaagse gaan lopen, en tegelijk geld inzamelen voor de stichting Twente tegen Kanker. Voor Chantal is het te laat, maar helaas is zij niet de eerste in onze kring die kanker kreeg. En ze zal ook niet de laatste zijn vrees ik.

Wat zou ze het prachtig vinden als ze kon zien dat ik dit doe voor anderen. Of eigenlijk `wij ´want natuurlijk heb ik jullie nodig. Laten we afspreken dat ik vier dagen ga lopen in Toscane, met Chantal in mijn gedachten. En jullie sponsoren mij, zodat ik een mooi bedrag ophaal voor Twente tegen Kanker.

Zult wie het saam’n anpakk’n?

Donateurs

Wow ... ik heb al €2,832.00 opgehaald! Ik wil al mijn onderstaande donateurs onmeunig bedanken.

Carintreggeland

11 oktober 2021

Bedrag gesponsord door de werkgever van Chantal en Kitty

Gedoneerd bedrag
€100.00

Rob Bussink

3 oktober 2021

Een mooi doel!

Gedoneerd bedrag
€25.00

Jij steunt mij toch ook!

12 Oktober 2021 UPDATE!! Deze geldinzamelactie is gesloten met een fantastisch eindbedrag €2.832,06

Iedereen die mij heeft gesteund,
onmeunig bedankt!!!

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €10.00