Geen producten in de winkelwagen.

VOOR VRAGEN & INITIATIEVEN

PERSVOORLICHTER

06 57 88 56 60

EstafetteRun Team Ootmarsum

€140 van €1 opgehaald

Toen ik gevraagd werd om deel te nemen aan de estefatteloop van Twente Tegen Kanker, hoefde ik eigenlijk niet na te denken.

Een mooie stichting met prachtige doelen ontstaan vanuit een ingrijpend verhaal van Angelique Koedijk.

Kanker is een vreselijke ziekte die helaas een erg grote impact heeft op onze omgeving en dierbaren. Helaas zie ik om mij heen ook te vaak mensen die worden getroffen. Met alle gevolgen van die.

Het geeft een goed gevoel om iets te kunnen betekenen voor de mensen die geraakt worden door kanker. Sport is mijn grootste hobby, met veel plezier kan ik mij uitleven op de hardloopschoenen, de fiets of in het zwembad. Bij het sporten besef ik me vaak hoe dankbaar je moet zijn met een goede gezondheid en vitaal lichaam, wat niet altijd vanzelfsprekend is. Het voelt enorm goed om op sportief gebied iets te kunnen betekenen voor de mensen die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte.

Het is dan ook mooi om te zien dat de opbrengsten van deze stichting ten goede komen aan de mensen uit onze Twentse regio. Ik hoop zoveel mogelijk geld op te halen, zodat voor vele tukkers het leven met kanker wat dragelijker gemaakt kan worden.

Hopelijk wordt het een geslaagd evenement. Ondersteuning is van harte welkom, via een donatie, op 24 september langs het parcours of loop gezellig met ons mee!!

Robin Veldboer 

Dit zijn mijn donateurs ...

Ruud Lenferink

20 september 2022

Succes Robin! 💪

Gedoneerd bedrag
€20.00

Peter Johannink

18 september 2022

Mooie actie Robin!

Gedoneerd bedrag
€10.00

5 Oktober 2022 UPDATE!! Deze geldinzamelactie is gesloten met een fantastisch eindbedrag €140,00

Iedereen die mij heeft gesteund,
onmeunig bedankt!!!

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €10.00