Geen producten in de winkelwagen.

VOOR VRAGEN & INITIATIEVEN

PERSVOORLICHTER

06 57 88 56 60

EstafetteRun Team Hengelo

€820 van €1 opgehaald

Team Hengelo heeft maar liefst 4 lopers! Lees het verhaal van

Marieke

In september is het 4 jaar geleden dat er bij mij borstkanker werd vastgesteld. Op het moment dat je de diagnose krijgt staat je wereld op zijn kop. Binnen 3 weken stond er een operatie op het programma en het verdere behandelplan hing min of meer af van deze operatie. Er lag een plan klaar voor chemo en hormoontherapie, in mijn geval kon er gelukkig een mammaprint worden uitgevoerd. Deze gaf aan dat er een laag risico was op mogelijke uitzaaiingen in de toekomst en daardoor achtten ze het veilig genoeg om de chemo achterwege te laten. Ik heb er dus inderdaad voor gekozen dat achterwege te laten, wat ik uiteraard toch wel heel spannend vond wat je weet tenslotte nooit of je er goed aan hebt gedaan. Op dit moment moet ik nog steeds 2x per jaar naar het ZGT voor controles, dit blijft toch een spannend moment.

Een paar maand na de diagnose besloot ik te gaan hardlopen. Voornamelijk om aan mijn conditie te werken, maar ook om mijn gedachten daarmee te kunnen verzetten. Toen ik van Michel Peer de vraag kreeg of ik mee wilde doen aan deze estafette run om geld in te zamelen voor de stichting Twente Tegen Kanker hoefde ik daar dan ook geen seconde over na te denken. Ik zal op 24 september lopen voor Hengelo en hoop dat jullie zoveel mogelijk geld willen doneren. Het geld komt volledig ten goede aan de stichting en zal worden gebruikt voor hele mooie grote en kleine initiatieven. Dus mensen laten we met z’n allen deze stichting een warm hart toedragen en er samen voor zorgen dat er zoveel mogelijk geld binnenkomt!!

Nanouck

Ik ben Nanouck en zoals de meesten wel weten ben ik medebestuurder van stichting Twente Tegen Kanker. Naast dat ik bezig ben met onze stichting, mijn gewone werk ben ik ook fanatiek aan het sporten. En besef ik maar al te goed dat ik gezond ben..

Vlak nadat onze jongste dochter is geboren is mijn tante overleden aan de gevolgen van eierstokkanker, wij waren echt 4 handen op 1 buik. Dit heeft veel met mij gedaan en doet het nog steeds.. Toen Angelique ziek werd beleefde ik hetzelfde weer en kwam ze op een dag naar mij toe om deze geweldige stichting op te zetten daar zei ik natuurlijk geen NEE tegen, wetende wat deze ziekte met je doet maar ook de omgeving…

Michel kwam met het initiatief voor deze mooie estafetterun en natuurlijk ren ik mee.. met alle liefde ❤️

Dit zijn onze donateurs ...

Jeroen Re

25 september 2022

👌🏻

Gedoneerd bedrag
€10.00

Joris Quik

24 september 2022

Knap gedaan Marieke! Mooi doel.

Gedoneerd bedrag
€25.00
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €10.00