Geen producten in de winkelwagen.

VOOR VRAGEN & INITIATIEVEN

PERSVOORLICHTER

06 57 88 56 60

Elfstedentocht

€3,450 van €1,000 opgehaald

Je hoort het vaak, iedereen krijgt vroeg of laat te maken met kanker. Helaas overkwam mij dat al op vroege leeftijd. Mijn vader overleed in 1984 aan de gevolgen van leukemie. In die tijd was leukemie niet te genezen desalniettemin is het mooi om te zien dat er tegenwoordig veel meer mogelijk is voor leukemiepatiënten.

Helaas lijkt het voor mij niet te stoppen… Zo heeft mijn broer longkanker gehad en mijn zus borstkanker. Gelukkig kan ik zeggen dat hun beide de ziekte de baas zijn en hun gezondheid nu stabiel is.

Maar ik ben ook een werkgever, samen met mijn vrouw hebben wij een slagerij met een aantal personeelsleden. Maar ook hier krijg ik te maken met kanker bij personeel en hun familie, daarnaast hoor je diverse verhalen van klanten.

Angélique was ook een van onze vaste klanten en wij hielpen haar altijd bij de prachtige maatschappelijk initiatieven die zij organiseerde. Ze had altijd maar een belang en dat was om een ander een mooie dag te bezorgen.

Ik en mijn zoon willen dan ook graag iets voor de medemens doen want ook wij gunnen andere een mooie dag. Daarom zetten wij ons in om geld in te zamelen om (ex-)kankerpatiënten een mooie dag te bezorgen.

Voor ons beide is het een grote uitdaging… dit wordt toch écht een loodzware tocht!

Albin Rikkerink

Voor ons beide is het een grote uitdaging, ook al zijn wij redelijk geoefend, dit wordt toch écht een loodzware tocht! Wij gaan op 1ste Pinksterdag steppend door Friesland om de Elfstedentocht af te leggen, ruim 230km

Geef ons een zetje in de rug en steun mij en mijn zoon Tom tijdens deze Elfstedentocht met een donatie.

Groetjes,

Albin Rikkerink

Dit zijn onze donateurs …

Scott Rikkerink

5 juni 2022

Succes papa en opa, jullie kunnen het! ❤️

Gedoneerd bedrag
€25.00

Geoffrey Grobben

3 juni 2022

Heel veel succes gewenst Team Klein Beernink

Gedoneerd bedrag
€75.00

10 Juni 2022 UPDATE!! Deze geldinzamelactie is gesloten met een fantastisch eindbedrag €1.135,00

Iedereen die mij heeft gesteund,
onmeunig bedankt!!!

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €25.00