Geen producten in je winkelmand.

VOOR VRAGEN & INITIATIEVEN

PERSVOORLICHTER

06 57 88 56 60

Onmeunig bedankt!

Een diepe buiging voor ...

Wij doen het écht niet alleen, sterker nog wij kunnen dit niet alleen! Naast de vele vrijwilligers en moatjes die ons helpen, omarmen steeds meer tukkers Twente Tegen Kanker. Er worden in Twente prachtige initiatieven gestart om geld in te zamelen en mensen te verbinden. Woorden schieten soms te kort maar één ding is zeker, wij zijn jullie onmeunig dankbaar!

Help jij ons ook? Start jouw eigen actie.

Vrienden van Driene

17 Oktober 2021 

Vrienden van Driene organiseerden een “Super Sunday” bij golfclub Driene. Een prachtig golftoernooi waar je tegen betaling een balletje kon slaan maar zij werden ook gesteund door vele sponsoren met een warm hart.

100000

DONATIE BEDRAG

NEO Tegen Kanker

17 Oktober 2021 

Een weekend lang organiseerde voetbalvereniging NEO diverse activiteiten en zelfs een benefietwedstrijd voor de spelers van passend voetbal ter ere van Angélique Koedijk. Voorzitter Edwin overhandigd een geweldige cheque aan bestuurslid Petra.

100000

DONATIE BEDRAG

Kitty's Wandelvierdaagse in Tosacane

15 Oktober 2021 

Met haar vriendin Chantal en Angélique in gedachten heeft ze en kracht gevonden om dagelijks 15 km te lopen door het glooiende landschap van Toscane en Italiaanse dorpjes. Gesteund door tal van Twentenaren met hartverwarmende berichten, donaties en sponsoren.

31320

DONATIE BEDRAG

Odette Haandrikman

2 Oktober 2021 

Haar motto ‘samen kom je verder’ heeft geleid tot de vraag ‘doe je mee? Odette heeft voor haar 52ste verjaardag een eerste donatie donatie gedaan en gevraagd of iedereen die haar verhaal leest wil aansluiten. Dit leidde tot een kettingreactie aan donaties.

9100

DONATIE BEDRAG

Autowassen Grijs Voor

25 September 2021 

Hans en z’n vriendengroep genaamd Grijs Voor wassen jaarlijks auto’s voor het goede doel. Dit jaar stemden ze unaniem voor Twente Tegen Kanker en hebben heel wat vieze auto’s uit Hengelo en omstreken weer laten blinken. 

9990

DONATIE BEDRAG

Happen en stappen

12 September 2021 

Agora Twente organiseerden “Happen en Stappen”. Een prachtige (familie) wandeling in omgeving van Beckum met uiteraard lekkere versnaperingen en drankjes.

15000

DONATIE BEDRAG

Autowasstraat Actie

11 en 12 September 2021 

8 tankstations van Avia Weghorst deden mee aan de speciale autowasstraat actie gedurende hele weekend in September. Auto’s reden weer stralend de wasstraat uit waarna de helft van wasbeurt werd gedoneerd.

12500

DONATIE BEDRAG

Magzijn Uitverkoop

 28 Augustus 2021 

Een fantastische eigen initiatief van ondernemer Lianne Boonstra van Bibelot. Tijdens de “Bornse zomer finale” heeft ze buiten een marktkraam gevuld met uitverkoop artikelen. De volledige opbrengt van deze 2 verkoopdagen heeft ze geschonken.

9000

DONATIE BEDRAG

† Jan Schabbink †

7 Augustus 2021

Jan overleed op 30 Juli aan gevolgen van kanker. Zijn wens was dat nabestaande geen geld zouden uitgeven aan dure bloemen. In plaats daarvan wilde Jan dat ze een donatie doen aan stichting Twente Tegen Kanker. Familie en vrienden gaven hier dus duidelijk gehoor aan. Hopelijk heeft Jan van boven kunnen meekijken welk bedrag dankzij hem is opgehaald ….

28450

DONATIE BEDRAG

Statiegeldactie

30 Juni 2021 

Onder het motto “wie het kleine niet eert is het grote niet weerd” heeft 6 weken lang de statiegeld collectebus bij Plus vestiging Huls van den Nieuwboer in Borne gestaan. Het was dubbel en dwars weerd!

12460

DONATIE BEDRAG

Basisschool De Wheele

28 Juni 2021 

Leerlingen van basisschool De Wheele in Borne hebben geld ingezameld met verkoop van meer dan 2.000 Skier Wöske en diverse heitje voor karweitje.

42680

DONATIE BEDRAG

Marathon Michel Peer

16 Mei 2021 

Dankzij steun van onmeunig vôl donateurs en shirt sponsoren haalde Michel naast een persoonlijk record op de 10KM  ook een gigantisch bedrag binnen. Gewoon een TOP prestatie!! 

62540

DONATIE BEDRAG

Halve Marathon Vrienzenveen

9 Mei 2021 

Op het sterfbed van haar vader heeft Cobi van der Velde een belofte gedaan  „Ik moest goed zorgen voor de zwakke medemens en omzien naar mensen die minder bedeeld zijn en het moeilijk hebben”. Samen met vriendin Judith Scherphof organiseerden ze een halve marathon door Vriezenveen met één doel, geld inzamelen!

65000

DONATIE BEDRAG

Charity Walk

3 Mei 2021 

Petra Hubin en Franca Argento zijn belgische collega’s van Angelique. Zij hebben samen met hun andere FCM collega’s een Charity Walk in België georganiseerd. Een fantastisch initiatief van ver buiten Twente! Natuurlijk kwamen ze de cheque persoonlijk aanbieden in Twente.

12500

DONATIE BEDRAG

Benefietavonden

27Maart en 8 Mei 2021 

Uiteindelijk werden het twee fantastische benefietavonden medegeorganiseerd door de Bingoboys. Naast de muziekbingo, radiospelletjes werden ook veel veilingitems aangeboden en hebben wij vele donateurs mogen verbinden met Twente Tegen Kanker.

515250

DONATIE BEDRAG

Met speciale dank aan

16 Februari 2021 

Om stichting Twente Tegen Kanker van de grond te krijgen hebben wij hulp gekregen van fantastische mensen. Wij zijn trots en enorm dankbaar dat jullie hebben bijgedragen aan dit prachtig project! 

Marcel Witten
Gerdieke Kastenberg
Hettie Schuring
Melvin de Boer
Rob Koedijk
Hans Wassink
Kuhlman, Westerhof en/de Kok Notarissen
Rabobank Hengelo
Borne Boeit
Twentsche Courant Tubantia