Geen producten in de winkelwagen.

VOOR VRAGEN & INITIATIEVEN

PERSVOORLICHTER

06 57 88 56 60

Geef veur de verkeerde zeekte

Bedrijven doen ook mee

Wij proberen een bijdrage te leveren in kwaliteit van leven en nazorg voor (ex-)kankerpatiënten in Twente, die niet door medische zorg wordt ingevuld of vergoed.

Als je weet dat één op de drie mensen te maken krijgt met deze ziekte. Dan begrijp je ook dat wij dit niet alleen kunnen. Wij hebben hulp nodig!

Daarom geloven wij sterk in partnerschappen en samenwerking. Wij bundelen graag onze krachten met bedrijven die maatschappelijk en verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Doneren als bedrijf heeft ook fiscale voordelen. Iedere bijdrage, groot en klein, maakt voor ons een verschil! Want voor het werk dat wij verrichten ontvangen we geen subsidies van de overheid. Wij zijn afhankelijk van donaties, giften en kunnen ons alleen (blijven) doen dankzij donateurs, giften, bedrijven, vermogensfondsen etc. 

Kunnen jullie ons helpen?

Onze voorkeur gaat uit naar duurzame, structurele samenwerkingen met bedrijven zodat we gezamenlijk de meeste impact kunnen maken. Laat zien dat jij met jouw bedrijf een warm hart toedraagt aan (ex-)kankerpatiënten in Twente!

Jullie kunnen ons steunen door eenmalige, periodiek financiële giften of giften in natura. Maar wij staan ook open voor alle ander ideeën en samenwerkingen. Zullen wij samen een bakkie doen? Stuur een bericht naar Angélique Koedijk.

Financieel

Financieel

Zakelijke donaties zijn fiscaal aantrekkelijk maar laat ook zien dat het bedrijf maatschappelijk betrokken is.
Lees Meer
Natura

Natura

Voor ons net zo waardevol om kosteloos diensten aan te bieden van promotiemateriaal, vervoer tot aan presentjes.
Lees Meer
School

School

Schoolproject combineren met maatschappelijk verantwoordelijk bezig zijn is een perfecte combinatie om jezelf te ontplooien.
Lees Meer