Geen producten in de winkelwagen.

VOOR VRAGEN & INITIATIEVEN

PERSVOORLICHTER

06 57 88 56 60

Instructies voor de hardlopers:

  • Het allerbelangrijkste is dat iedereen mee kan doen. Het gaat, naast de steun aan mensen om je heen, om plezier en gezelligheid. Het is laagdrempelig en een goede manier om contacten te leggen. 
  • Iedereen die meeloopt kan bij Eurosport in Borne een hardloopshirt passen. Dit shirt krijg jij (gratis) van ons zodat jij met trots voor jouw dorp of stad de estafetterun kunt afleggen  
  • Rondom de estafetterun ben je geheel vrij om iets in je dorp of stad te organiseren. De meeste hardlopers starten vanaf een herkenbaar punt zoals een café of restaurant.
    Een aanmoediging bij start of finish en tussendoor kunnen de supporters lekker gaan ontbijten, lunchen of een drankje doen op het terras. Start je liever alleen en wil je niet in het middelpunt van de belangstelling staan, dan kan dat uiteraard ook.
  • Vanaf medio augustus zullen we meer bekendheid geven aan deze estafetterun. We zullen via social media informatie delen en jullie mogen familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s en andere bedrijven benaderen voor een steun aan jou als hardloper en hiermee een donatie aan Twente tegen Kanker. Hiervoor zal een speciale donatiepagina online komen, zoals hieronder. Dus schrijf alvast een leuk verhaal, wat jij hebt meegemaakt of wat jouw drijfveer is en vertel de mensen waarom jij meeloopt en geld inzamelt voor Twente Tegen Kanker.

Ik loop mee ...

Gegevens (hoofd)loper